tlapka: V létě jsem si párkrát dala grilovaný camembert a smažák taky upadl v zapomnění. I když sýr, to je láska na všechny způsoby.
damn-girl: Mám stejný názor s tím sýrem - je to láska na všechny způsoby Mám ráda sýr, mňam!
hroznetajne: Taky jsem milovnice hermelínu a tahle do alobalu ho doma taky děláme. Hlavně když není čas nebo nálada vymýšlet složitá jídla . A je to moc mňam!
Ale brusinky jsem k tomu ještě nezkoušela, díky za tip
.
lvice: Já ho hodím do trouby v tom papírku co je. Jen ho vyndám z té papírové krabičky Peču 10 minut, koření i olej ignoruju. Stačí mi brusinky a brambory.
boudicca: Jee, já grilovanej hermelín miluju! Přitom si ho dávám jen když přes léto děláme s kamarády venkovní grilování, vůbec mě nenapadlo, že bych si ho mohla někdy připravit i jen tak v troubě přes rok.