Článek Hermelín v alobalu

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Hermelín v alobalu

19. 02. 2017 - 13:47

tlapka: V létě jsem si párkrát dala grilovaný camembert a smažák taky upadl v zapomnění. I když sýr, to je láska na všechny způsoby.

---
tlapka.pise.cz

19. 02. 2017 - 16:14

damn-girl: Mám stejný názor s tím sýrem - je to láska na všechny způsoby Mám ráda sýr, mňam!

---
damn-girl.pise.cz

19. 02. 2017 - 19:35

hroznetajne: Taky jsem milovnice hermelínu a tahle do alobalu ho doma taky děláme. Hlavně když není čas nebo nálada vymýšlet složitá jídla . A je to moc mňam! Ale brusinky jsem k tomu ještě nezkoušela, díky za tip .

---
hroznetajne.pise.cz

19. 02. 2017 - 20:22

lvice: Já ho hodím do trouby v tom papírku co je. Jen ho vyndám z té papírové krabičky Peču 10 minut, koření i olej ignoruju. Stačí mi brusinky a brambory.

---
lvice.pise.cz

19. 02. 2017 - 22:06

boudicca: Jee, já grilovanej hermelín miluju! Přitom si ho dávám jen když přes léto děláme s kamarády venkovní grilování, vůbec mě nenapadlo, že bych si ho mohla někdy připravit i jen tak v troubě přes rok.

---
by-boudicca.blogspot.cz

27. 02. 2017 - 19:21

rebarbora: Hmm, to vypadá výborně Budu ho muset co nejdřív vyzkoušet

---
rebarbora.pise.cz