Ozkoušeno: SuperMobel

23. říjen 2017 | 19.20 | rubrika: recenze,nápady apod.

Úvodní stranaSuperMobel je e-shop orientovaný na nábytkové zboží, kde zařídíte veškeré místnosti ve svém bytě/domě. I já jsem se na ně obrátila při zařizování nového bytu, protože jejich sortiment zboží byl nejrozsáhlejší a ceny

Navštíveno: Di Carlo - Lhotka

27. červen 2017 | 17.27 | rubrika: recenze,nápady apod.

Restauraci Di Carlo v pražské Lhotce jsem před necelým týdnem navštívila s přáteli a jelikož i tato restaurace ve mně zanechala nějaké ty pocity, rozhodla jsem se s nimi na tomto blogu o ně podělit, jelikož tentokrát se nejedná

žádné komentáře | přidat komentář | přečteno: 32x

Kdyby moje práce byla Ministerstvo kouzel z HP

5. červen 2017 | 21.48 | rubrika: recenze,nápady apod.

Kdyby moje pracoviště bylo Ministerstvo kouzel z Harryho Pottera

Ředitelna: Odbor pro dohled nad kouzelnými tvory
Asistent ředitelky a vedoucí provozně-ekonomického úseku (šéf): Odbor kouzelnických nehod a katastrof
Personální

Diář na rok 2016 č. 2

6. březen 2016 | 13.47 | rubrika: recenze,nápady apod.

Zdravím vás. Přes měsícem jsem vám tady ukazovala svůj diář na rok 2016 a na rok 2016. S tím svým diářem pro teto rok jsem nakonec moc spokojená nebyla, ale nikde žádný lepší nebyl a já po žádném novém ani vysloveně nepátrala.

Teď mám ale diář na tento rok už pár dní nový,

Mé diáře

7. únor 2016 | 17.25 | rubrika: recenze,nápady apod.

Zdravím vás. Článek o diáři na rok 2015 a na rok 2016 slibuju už hrozně dlouho a dnes si konečně budu moct tento článek odškrtnout, protože vám je dnes představím.

Šampon pro jemné vlasy od Aussie

1. listopad 2015 | 14.06 | rubrika: recenze,nápady apod.

Ahoj všem. Dnes přicházím s článkem, který se tady už delší dobu neobjevil - recenze na kosmetický produkt. Věřím, že i vy si občas rádi přečtete nějakou tu recenzi, protože vám poté pomůže trošku

Přírodní zabiják problematické pleti

16. srpen 2015 | 15.59 | rubrika: recenze,nápady apod.

Jestli máte stejně problematickou pleť jako já a už máte pocit, že jste vyzkoušeli vše, tak já vám teď říkám - ne, rozhodně jste ještě nevyzkoušeli vše. Řeč bude dneska o malém přírodním zázraku, který jsem objevila

Jaro s chameleonem

23. květen 2015 | 11.49 | rubrika: recenze,nápady apod.

Ahoj všem!

Už dlouho tady nebyl nějaký ten nail art, tak šup... honem to napravit.

Jarní růžová

https://igcdn-photos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/t51.2885-15/11142719_1381318952196645_298155497_n.jpg