boudicca: Jednou jedinkrát jsem vařila mleté maso a byl to pro mě dost děsivý zážitek - už od pohledu vypadalo divně, sice nesmrdělo, ale ani po hodině a půl dušení neztratilo nezdravě našedlou barvu. Neměla jsem to ve výsledku ani odvahu ochutnat Od té doby se tomu hrozně vyhýbám. Ale ten recept vypadá dobře, tak dám možná mletému ještě šanci.
damn-girl: Tak to se ti z touhle zkušeností vůbec nedivím. Já mám ráda doma namleté maso, ale když není jako teď, tak mám hrozně ráda z Globusu. Tam je dobré . Třeba ti tento recept navrátí chuť vařit mleté
boudicca: U nás mamka mleté moc nemusí, tudíž ho nedělá, tak jsem ani pořádně nevěděla, jak to má vlastně vypadat. Z Lidlu bylo - maso tam už nekupuju. Ale o Globus mase jsem slyšela jen samé dobré, tak se tomu asi bránit nebudu, když budeme mít někdy cestu okolo
sigrun: Nevypadá to špatně.Akorát nevím, jestli bych tam dávala chilli papričku. Aby to můj žaludek přežil :X